Har lurt på om jeg skal legge ned bloggen, siden jeg er så dårlig på å oppdatere, og heller ikke veit om det overhodet er noen som leser. Men så leser jeg den jo selv, og det blir min dagbok, så mulig den fortsetter litt til.

Uansett – her kosær vi vårs ille i ferien 😀

Men det er noe jeg lurer på, og det gjør jeg hver jul. Det blir jo til at vi hører litt julemusikk innimellom, og det er noen av tekstene der jeg stiller spørsmål ved, eller i allefall undres litt over.

Bare et gitt eksempel: hvis du går deg over sjø og land, og møter så en gammel mann, som spør og sager (hva fa… betyr det?) «Hvor hører du vel hjemme? » Skal man svare da? Hva skal man i tilfelle svare sånne gamle menn? Jeg har mest lyst til å svare i Prompeland eller Klappeland eller annet teit, for har hørt at man ikke skal snakke med ukjente gamle menn. I allefall skal ikke barn det. Og jula er jo barnas tid blir det sagt, så dette er mer en spesielt spør du meg. Men hva er riktig? For det er tross alt jula vi snakker om. Lange tradisjoner. Og hva med engler som daler ned i skjul, kjenner jeg blir litt skeptisk her og, men det er det kanskje ingen grunn til? Mange engler? Hva slags engeler? I hvem sitt skjul? Og hvorfor i skjul? Kan umulig ha rent mel i posen da, i allefall ikke bare hvite vinger? Mye å tenke på som tar fokus fra det jeg fremdeles driver med fordi det kommer gjester i morra: vaske gølv og bære ved, sette opp fuglbænd og pynte tre, veit snart ikke hvem som er gjeter eller Baltasar, Melkjor eller Kasper, eller hvem som bare lever anonymt i skjul.

Men håper det blir ei fortsatt fin jul uansett, foreløpig har det vært helt supert 🙂

Engel som daler ned i skul?

Engel som daler ned i skul?

Reklame